Kan du bare litt hekling?

Da skal det ikke mye til før hekledilla tar deg :) Helt sant! 

Som nybegynner i hekling er det smart å starte med et lite prosjekt slik at du raskt ser resultater. Oppskriften du velger bør også være enkel og godt forklart. 

Smarte plagg å begynne med kan for eksempel være lue, skjerf, pulsvanter, dukkeklær eller oldemorruter/bestemorruter. Når du mestrer små hekleprosjekter og oppdager hvor enkelt det er, og ikke minst hvor vakre saker du får til, ja da er det ikke usansynlig at hekledilla allerede har tatt deg :D  

Tenk deg gleden ved å vise frem et plagg du er stolt over å ha laget selv. Se for deg vennene dine som står og beundrer din siste nye kreativitet, som ser så vakker og avansert ut. En herlig følelse - og bare du vet hemmeligheten - det er ikke så vanskelig som det ser ut til!  

For å få til oppskriftene i Hekleguri nr 3 trenger du bare ha bittelitt peiling på hekling. Kun grunnmaskene: luftmasker, fastmasker, halvstaver og staver er brukt.

Noen av de fine modellene i Hekleguri nr 3 kan du se her.

Om ikke lenge vil jeg invitere til Samhekling i Facebookgruppen "Hekle med Hekleguri", og da vil en av modellene i Hekleguri nr 3 være den vi hekler.
I perioden vi hekler modellen vil medlemmene få hjelp og oppfølging med heklingen, og få svar på spørsmål :) Vil du bli med i gruppen kan du be om medlemsskap her.

Glad heklehilsen fra Mona Ellefsen

 

2 kommentarer

S

04.05.2017 kl.20:49

Så utrolig mange fine modeller :). Nå har jeg bestilt boken, gleder meg :)

Mona Ellefsen

04.05.2017 kl.21:01

S: Tusen takk :) Så gøy at du liker dem, og at du har kjøpt boken :)

Skriv en ny kommentar

Mona Ellefsen

Mona Ellefsen

48, Askøy

Jeg heter Mona Ellefsen og er gründeren bak Hekleguri Design. I over 10 år har jeg vært lidenskapelig opptatt av hekling og produksjon av nye hekleoppskrifter. Dette har resultert i 4 oppskriftsbøker i Hekleguri-serien.

Kategorier

Arkiv

hits